Salangen-Nyheter

Nordmo med langkosten:

- Må gjøre det pent

Det er et stort areal som skal kostes. FOTO: EVE HÖRNIG

SJØVEGAN: I dag onsdag var de ansatte ved Felleskjøpet på Sjøvegan utenfor butikken med hver sin langkost for å gjøre det pent utenfor butikken nå som vinteren ser ut til å være forbi.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lars Kai Nordmo er butikksjef ved Felleskjøpet på Sjøvegan. Han har lagt merke til at våren snart kommer for fullt. I den anledning var han og andre medarbeidere utenfor butikken med en egen kost i hånda. - Vi må gjøre det litt rent her. Vi må få bort strøsand som vi har strødd mens det var glatt utenfor butikken i vinter. I tilegg satser vi på å få opp vår tradisjonelle sommertelt igjen, sier Nordmo og ser frem til sommersesongen.

De dyktige ansatte har stått på for å få alt strøsandet bort. FOTO: EVE HÖRNIG

- Lageret er proppfult

Nordmo sier at lageret nå er proppfult av ulike sommerrelaterte produkter. - Vi har det meste av sommervarer, men noe mangler enda. Det er helt fullt på lageret vårt, sier Nordmo og har trua på at det kommer til å bli en kjempeflott med vår og sommer. Selv om snøen snart er helt borte står snøfreserne på rekke og rad utenfor Felleskjøpet på Sjøvegan. - Nå er det vel små muligheter å få dem solgt, men vi håper å få dem solgt for å slippe å oversomre dem hos oss, avslutter Nordmo til nettavisen.