Salangen-Nyheter

SIF-turn trenger ny leder:

- Må kanskje legge ned

Om de ikke får nye leder er det hundre turnere som mister turntilbudet i Salangen. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Salangen IF-Turn står uten leder og kasserer, nåværende leder i SIF-turn, Hedvig Kristensen forteller at de snart vil ha en ny ringerunde til alle foreldre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen IF-Turn gikk tirsdag denne uken ut på sosiale medier hvor de oppfordret foreldre til å tenke seg om å vurdere om de kan være med  bidra på to verv i ledergruppen. - Om vi ikke får noen blir turngruppen nødt til å legge ned og cirka hundre turnere i distriktet står uten et turntilbud, forteller nåværende leder for SIF-turn, Hedvig Kristensen.

- Et godt styre

Hedvig har selv sittet i to år, men på grunn av at ingen har ville overta hennes stilling blir hun nødt til å sitte frem til ny leder er på plass. Hun skryter av styret ellers, og har erfart at jobben som leder ikke har vært så mye arbeid som man skulle tro. Hun skryter også av at SIF-turn har en veldig solid treningsstab.

Det har vært en kjær tradisjon i Salangen at turnerne har arrangert en flott juleoppvisning i slutten av året. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Ingen krav

Det er ingen krav til faglig bakgrunn for å ta vervene, men kjennskap til turnmiljøet er en fordel, og for kasserer kan det være greit at man liker å jobbe med tall, og kanskje har litt erfaring med data. - Vi vil ta en ny ringerunde til alle foreldrene, før det blir et ekstraordinært årsmøte i etterkant, forteller Kristensen.

Oppfordrer foreldre til å vurdere

Nå oppfordrer Kristensen at alle foreldre til å være så snill å tenke seg om for å være med å bidra til at SIF Turn kan fortsette. - Om vi ikke får ny leder blir SIF Turn nødt til å legge ned, og omlag hundre turnere vil stå uten et turntilbud, avslutter Hedvig Kristensen i intervju med nettavisen.