Salangen-Nyheter

Salaks søker kvalitetkoordinator:

Må tilfredsstille krav

Ønsker du jobb i en fremtidsrettet og innovasjonsorientert bedrift, da burde du søke. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Salaks AS har nå utlyst stilling hvor de søker kvalitetskoordinator. Stillingen går i hovedsak ut på å gjøre internkontroller og sertifisering. De tilbyr konkurransedyktige betingelser og kontor i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For oppdrettsnæringen påligger det flere miljø- og kvalitetskrav, disse burde til en hver tid være tilfredstilt for at bedriftene skal kunne drives på en forsvarlig måte. Det lokale oppdrettsanlegget Salaks søker nå en kvalitetskoordinator til å påta seg ansvaret med å utføre internkontroll og sertifiseringer som påkreves. Av internkontroller menes det IK-HMS, IK-AKVA og IK-MAT, som går ut på helse, miljø og sikkerhet, fiskehold, og produksjon. Det andre hovedansvaret som underligger stillingen er å se til at sertifiseringen i henhold til Global Gap, som er en internasjonal standard som går fra bedrift til bedrift som markedet/importørene krever ettersom miljøkravene varierer i forskjellige land.

Kvalitetskoordinator skal blant annet på at laksens helse er god. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Stiller høye krav

I stillingen Salaks har utlyst, søker de noen som har relevant høyere utdanning innen næringsmiddel, kvalitet, HMS, akvakultur, og kunnskap om kvalitetsledelse, oppdrett og som kjenner til forskriftskravene og innenfor miljø og kvalitetsstandarder. - En lang erfaringsbakgrunn innen relevante felt vil kunne kompensere for manglende utdanning. Kontorstedet vil bli i vakre Salangen, stillingen krever noe reiseaktivitet ut til våre anlegg i regionen, men også til våre underleverandører og se til at de innfrir de standarder vi krever av dem i henhold til Global Gap, forteller kvalitetsrådgiver ved Salaks, Gøran Woll.