Salangen-Nyheter

Konsert med Maria og Torstein:

Maia tok utfordringen

Maia Vollstad Digre er klar til å ha en vidunderlig flott duett med Maria Arredondo i Salangen kirke i morgen.

Maia Vollstad Digre er klar til å ha en vidunderlig flott duett med Maria Arredondo i Salangen kirke i morgen.

SJØVEGAN: Maria Arredondo og Torstein Sødals turné stopper innom Salangen kirke i morgen kveld. Lokale artister ble invitert til å synge med Maria, og der tok den unge lavangsværingen, Maia Vollstad Digre utfordringen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangsværinger kan glede seg når klokken slår 19.00 i morgen, for da starter konserten med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Salangen kirke. Duoen reiser rundt i Norge for å holde konserter med en liten vri, for Maria Arredondo inviterer nemlig lokale artister inn til å synge en flott duett med henne. Den unge lavangsværingen, Maia Vollstad Digre (13) tok denne utfordringen på strak arm og kan dele med nettavisen at hun gleder seg voldsomt. - Jeg hadde lyst til å prøve å synge med Maria, hun er veldig flink, sier Digre til nettavisen og forteller videre at hun ikke er noe redd for å stå på scenen. - Jeg har øvd lenge og gleder meg til konserten, forteller hun. Låten som Digre skal synge i lag med Maria heter  "Kom Sommarvijnn", som er skrevet av senjaværingen Tove Karoline Knutsen.

Maria Arredondo og Torstein Sødal har begge gitt klare tegn til at de liker Nord-Norges natur og mennesker, og ser fram til å komme til Salangen for å synge med lokale artister.

Gode forventninger

Det har blitt gjort klart til at det skal bli en flott opplevelse for både de tilreisende artistene og lokalbefolkningen i morgen mandag. Maia Vollstad Digre er ikke den eneste lokale artisten som skal synge i konserten. Kjølenkoret skal også ta del i denne. Salangsværingene har klart å skape en spesiell opplevelse for artist-duoet, like så som de lager en spesiell konsert for oss. Maia Vollstad Digre legger til avsluttende til nettavisen at hun håper litt på at hun kanskje kan synge med Maria Arredondo framover også. - Jeg vet ikke helt hva hun vil si, men jeg skal prøve, sier hun til nettavisen og ler.