Salangen-Nyheter

Nytt liv i ett gammelt ungdomshus:

Maleri - og vevutstilling

De to kunstnerne er stolte av å kunne åpne utstillingen. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

De to kunstnerne er stolte av å kunne åpne utstillingen. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

LAVANGSNES: Ekteparet Inger og Per Bekkelien har pusset opp og gitt det gamle og ærværdige ungdomshuset på Lavangsnes et nytt liv. I sommer åpner de dørene for å vise publikum sine malerier og håndverkskunst fra 20. til 29. juli, og ønsker alle velkommen til å se den spennende utstillingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Etter 35 år med kunsthåndverk og møbelsnekring i Gudbrandsdalen kommer de nordover for å gi det gamle ungdomshuset på Lavangsnes ett nytt liv.  – Det er ett hus med mye historie i veggene har vi nå fyllt med vevtepper, landskaps og dyremalerier, samt dreide pyntegjenstander sier Inger og Per til nettavisen. Inger som er selvlært har drevet med kunst, malerier og vev i 40 år og Per har en fortid som møbelsnekker.  Inger er født og oppvokst på Sjøvegan og Per kommer fra Raufoss.  De kommer til Lavangsnes så ofte de kan og gleder seg nå til å kunne vise frem det de har produsert.

Vannkraft.

Per er en tusenkunstner og får til mange ting.  Han har bl.a bygd ei sag drevet med vannkraft.  – Han får til det meste og er veldig kreativ.  Så tar du turen til Lavangsnes i tidsrommet 20-29 Juli mellom 12-19 alle dager, vil du ha mulighet til å kjøpe mange spennende ting, tilegg er det også mulighet for å kjøpe mat og drikke, forteller kona Inger til nettavisen.

Annonse