Salangen-Nyheter

Salangen IF Damer:

Målkalas for SIF

SIF Damer vant over TIL på søndag. FOTO: SIFFOTB.NO

ALFHEIM: Salangen Idrettsforenings damer slo Tromsø IL 4-2 på bortebane.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Det er ikke hver dag at man slår Tromsø, sier Salangen-leder Ronald Martinsen på telefon. Han bivånet selv målkalaset på Alfheim stadion søndags formiddag, og han forteller om en innholdsrik fotballkamp med mye dramatikk.

Utligning

Allerede etter halvannet minutt var Salangen frampå med en kjempesjanse, men selv på åpent mål klarte de ikke å ta ledelsen. - Siden bølget spillet fram og tilbake, fram til ei av TIL-jentene faller innenfor 16-meteren og får en litt billig straffe, sier Martinsen. TIL gikk opp i 1-0-ledelse, men ikke så lenge etter svarte Salangen. - Jentene jobbet seg godt inn i kampen igjen, og til slutt kom utligninga, sier Martinsen. Og like før pause skåret salangsdamene på nytt, og kunne gå i garderoben med 1-2-ledelse.

Overtid

- Andre omgang startet bra for oss, da vi fikk 1-3 ganske kjapt. Deretter bølget spillet fram og tilbake igjen, sier Martinsen. Han forklarer at den ene Tromsø-spissen var svært raskt, og klarte til slutt å bryte gjennom forsvaret. Hun ble felt innenfor 16-meteren, og TIL fikk nok en straffe som de utnyttet godt.  - Det oppsto en del usikkerhet i Salangen etter den andre straffen, men jentene tok seg godt sammen igjen. Nærmest på overtid puttet vi det siste målet, sier en fornøyd Ronald Martinsen.

Målskårere Salangen var

: Benedikte Woll 2, Danielle Storø 1, og Stine Svinsaas 1.