Salangen-Nyheter

Flotte premier og god julestemning:

Mandelen i julegrøten

Anne-Lise Myrland ved Ungdomslaget Fremad ønsker salangsværinger velkommen til julebasaren i helga. FOTO: ALEKSANDER WALØR

RØRBAKKEN: UL Fremad inviterer Salangens befolkning til sin årlige julebasar på grendehuset i Rørbakken. - Det blir julegrøt og god julestemning på lørdag, sier Anne-Lise Myrland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Anne-Lise Myrland og resten av gjengen fra UL Fremad i Rørbakken inviterer juleklare salangsværinger til sin tradisjonelle julebasar lørdag 12. november kl. 16.00 og ut hele kvelden så lenge folk har plass til julegrøt og kake. - Julebasaren har vært en fast tradisjon før min tid i ungdomslaget, sier Anne-Lise Myrland, og legger til at juletemaet blir å følges opp hele kvelden. - Vi serverer god julegrøt, og det er så klart gjemt en mandel i grøten. Han eller henne som er rikelig heldig og finner den får seg en god premie, sier Myrland.

Julelotteri

Myrland kan forfriske minnet til salangsværingene som har tenkt å ta turen til grendehuset i Rørbakken, for i den siste tiden har ungdomslaget solgt julelodd. Selve trekningen blir å skje på basaren, men Myrland kommer med en god nyhet for de som ikke har kjøpt lodd riktig enda. - Det er mulig å bli med i trekningen på basaren. Vi har nok av lodd til alle som vil prøve seg på å vinne storpremien, sier hun. Lokale bedrifter i Salangen har blitt berørt av julesjela, for flere av premiene man kan vinne, blant annet på tombolaen og åresalget kommer fra dem. - Nå har folk sjansen til å vinne årets julepynt og kanskje julegaver til sine nærmeste, ler Myrland, og ønsker alle velkommen til en hyggelig lørdagsaften fylt til randen med god julestemning.