Salangen-Nyheter

Damenes aften fredag:

Mange dame-nyheter

Kari på Z-Interiør var i full gang med å pakke ut nye varer da nettavisen var innom, tirsdag. FOTO: TOBIAS MIKALSEN

Kari på Z-Interiør var i full gang med å pakke ut nye varer da nettavisen var innom, tirsdag. FOTO: TOBIAS MIKALSEN

SJØVEGAN: Fredag går fire butikker, i tillegg til Lundbrygga Pub, sammen om å arrangere "Damenes aften". Det blir tilbud på varer, i tillegg til visning av mange nyheter hos Kleo, Z-Interiør, Sport 1, og Synsam. - Nyhetene står i kø, sier Lillian Fossli på Kleo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Fredag er det "Damenes aften" på Kleo AS, Z-Interiør, Sport 1 Sjøvegan, og Synsam Sjøvegan. I den anledning vil det hele dagen være mange tilbud hos de forskjellige forretningene. I tillegg er vårnyhetene mange, ved alle foretningene.

Vårnyheter og flere tilbud

Vårnyhetene er også ankommet. - Vi har masse nyheter, både for dame og herre, sier Lillian Fosli på Kleo AS. - Vi kjører tilbud hele fredagen, ikke bare for dame men også for menn, så det er bare å komme innom, fortsetter hun. Også Z-Interiør hadde vårkolleksjonen klar, tirsdag. - Vi skal blant annet ha salg på madrasser, og diverse andre artikler, sier Kari Sofie Rognsaa på Z-interiør, som var i full gang med å pakke ut tre esker med varer da nettavisen var innom.


Åpent på Lundbrygga

Lundbrygga Pub holder har også ett spesielt fokus på "Damenes aften", fredag. - Vi åpner Lundbrygga klokken 20.00, samtidig som da butikkene stenger, slik at folk kan ta seg ett glass vin, eller bare sette seg ned for en kaffe før de reiser hjem, eller eventuelt blir utover kvelden, sier Andreas Utstøl ved Lundbrygga Pub, hvor det selvsagt vil være åpent ut vanlig åpningstid, til klokken 03.00 natt til lørdag.

Kleo AS, Z-Interiør, Synsam, og Sport 1 holder kveldsåpent og stenger altså klokken 20.00, fredag.

Annonse