Salangen-Nyheter

Garasjesalg og hjemmelaget grøt:

- Mange flotte skatter

Garasjen åpnes også for et lite garasjesalg. AKRIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

Garasjen åpnes også for et lite garasjesalg. AKRIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Nå på onsdag arrangerer SAFA BruktBua. May Eriksen forteller til nettavisen at det blir salg av god gammeldags hjemmelaget rømmegrøt og risengrynsgrøt med spekemat, lodd- og åresalg og ikke minst et garasjesalg.

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen Røde Kors ønsker alle velkommen til SAFA for å ta en del av dette koselige treffet. - Det er like flott hvert år. Med god mat og hyggelige mennesker kan det ikke bli bedre, sier hun. Eriksen legger til at SAFA i år blir å holde et garasjesalg hvor litt av hvert blir solgt. - På garasjesalget kan man finne hva som helst. Kanskje noen er så heldig å finne skatter de lenge har lett etter, sier Eriksen til nettavisen og ler. Salget blir å foregå garasjen til SAFA mellom kl. 10.00 og 14.00.

Mange skatter

Garasjesalget blir ikke det eneste stedet man kan finne noe fint hos SAFA. De har også en bruktsbutikk som blir å holdes åpent under BruktBua på onsdag. - Her vil det dukke opp mange fine skatter. Jeg har allerede sett meg ut noen fine gjenstander, men jeg er jo ute på kjøkkenet så de er sikkert forsvunnet før dagen er omme, sier Eriksen og ler. Hun forteller videre at alle er hjertelig velkommen. - Dette er jo første onsdags-kafe etter ferien, så selv om det er en stund siden sist, håper vi at mange tar turen innom, avslutter Eriksen til nettavisen.