Annonse
Salangen-Nyheter

Lavangen Pensjonistforening:

Markerer 40-års jubileum

På onsdagen fyller Lavangen Pensjonistforening 40 år. Det skal behørig feires av lokalforeningen. FOTO: LAVANGEN PENSJONISTFORENING.

På onsdagen fyller Lavangen Pensjonistforening 40 år. Det skal behørig feires av lokalforeningen. FOTO: LAVANGEN PENSJONISTFORENING.

TENNEVOLL: Onsdag 25. september fyller Lavangen pensjonistforening 40 år. – Dette skal vi feire på Fjellkysten med festmiddag og levende musikk, og hylle en sprek hundreåring som var med på oppstarten, forteller Johan Svendsen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Lavangen Pensjonistforening er 40-års jubilant i år, og det skal markeres på behørig vis. – I år skal vi feire oss selv, og det blir den 25.september på Fjellkysten kl 18:00. Vi har invitert medlemmene i pensjonistforeningen og ordfører med frue til denne festen vi skal holde. Foreningen har faktisk 75 medlemmer og to av dem er over 100 år. Én av dem er Marit Johnsen som også var med å starte denne foreningen for 40 år siden, og hun er ei sprek og oppegående dame, forteller leder Johan Svendsen til nettavisen.

Skal lage fest

25. september blir det dekket til festmiddagsbord. – Det hele starter kl 18:00, hvor vi håper det er mange som melder seg på og kommer å feirer sammen med oss. Kl 20:00 blir det festmiddag, og etter det blir det musikk med Nils Arne Sjøseth og Kolbjørn Sjøseth. Dem skal spille og lage god stemning på festen vår. Jeg regner med at det kan bli en dans også for dem som ønsker det. Vi har jo mange spreke folk i foreningen vår, så dette gleder jeg meg til å kunne feire oss selv på behørig vis, avslutter leder Svendsen til nettavisen.

Annonse