Salangen-Nyheter

Bekransing og veteran-lunch:

Markering for veteraner

Frigjøringsdagen skal i tradisjon tro også i år markeres i Salangen med bekransing og lunsj. Alle veteraner fra Salangen, Lavangen og Gratangen kommune er velkommen til en markering ved minnebautaen på Lundbrygga.

SJØVEGAN: Frigjøringsdagen skal i tradisjon tro også i år markeres i Salangen med bekransing og lunsj. Alle veteraner fra Salangen, Lavangen og Gratangen kommune er velkommen til en markering ved minnebautaen på Lundbrygga.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Veterandagen 8. mai kal også i år markeres i Salangen. Samtlige veteraner i nåde Salangen, Lavangen og Gratangen er velkommen til å være med på denne markeringen. Først skal det legges krans forran minnebautaen ved Lundbrygga, før det deretter blir lunch for alle veteraner som møtt opp. Bekransingen vil starte klokken 11:45 før det deretter blir servering av enkel lunch inne på Høre på kaia. – Salangen kommune vil med dette hedre alle våre veteraner som har vært i tjeneste for frihet og demokrati i Norge og ellers rundt om i verden, opplyses det i pressemeldingen utsendt av kulturkontoret ved Salangen kommune.