Salangen-Nyheter

Nytt kunstgressdekke på Idrettsheia

Markerer med fotballkamp og fyrverkeri

Onsdag kveld kl. 19:30 er det klart for vennskapskamp mellom Salangen og Mjølner på Idrettsheia, i anledning at den nye kunstgressbanen endelig tas i bruk. Foto: Jon Henrik Larsen

Onsdag kveld klokken 19.30 skal Salangen møte Narvik-laget Mjølner til treningskamp på Idrettsheia. Dette i forbindelse med markering av nytt kunstgressdekke på hovedbanen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2022 kl 21:24

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I hele sommer har hovedfotballbanen på Idrettsheia vært ubrukelig i forbindelse med at det har vært lagt nytt kunstgressdekke på banen. Det gamle dekket har ligget siden 2008 og helt frem til i dag. Det var både slitt og dårlig.

Nå er det nytt dekke på plass. Noe som har kostet Salangen IF Fotball hele 3,7 millioner kroner. Dette er finansiert igjennom spillemidler, samarbeidspartnere, egenoppsparte midler i klubben samt mange timer dugnadsarbeid.

Markerer med fyrverkeri og kamp

Når hovedbanen med nytt kunstgressdekke i dag skal tas i bruk igjen, markeres det med en treningskamp mellom to gamle rivaler, nemlig Salangen og Mjølner fra Narvik. Lagene har ikke møttes til kamp siden 1972 da det ble lagt gressbane på Idrettsheia.

Trener for Salangen sitt a-lag, Martin Anthon Solhaug mener det blir en god treningsøkt for begge lag.

- Det blir en kamp der vi kommer til å rullere med a-laget og rekruttlaget. Det blir en god treningsøkt for mange, mot et godt lag, sier trener Solhaug til nettavisen.

Trener for Salangen sitt a-lag, Martin Anthon Solhaug mener det blir en god treningsøkt for begge lag. Foto: Jon Henrik Larsen


Også utflyttet salangsværing Jan Tore Bakli kommer til Idrettsheia onsdag. Han er i dag trener for Mjølner, og har mange gode minner fra Idrettsheia opp igjennom årene, både som spiller og trener.

Med smell

Også Maxi Pyroteam ønsker og være med på å markere at det er kommet nytt kunstgress på fotballbanen, og vil sende opp fyrverkeri i forkant av kampen klokken 19:15 i dag.

Les også: