Salangen-Nyheter

Snart begynner plantingen i sentrum:

Mary-Anne i planleggingen

Mary-Anne Beryl Winstanley har så smått begynt å gjøre klart til sommeren nede i sentrum. Enda er hun mest i planleggingsfasen, men hun kan røpe at det er muligheter for at det blir litt nytt i år hvis tid og penger strekker til.

SJØVEGAN: Mary-Anne Beryl Winstanley har så smått begynt å gjøre klart til sommeren nede i sentrum. Enda er hun mest i planleggingsfasen, men hun kan røpe at det er muligheter for at det blir litt nytt i år hvis tid og penger strekker til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Etter hvert som sola rydder unna siste restene av vinter gjør Mary-Anne Beryl Winstanley klart til å gjøre Sjøvegan klar for sommer. Hun har så smått begynt å rydde og gjøre klart, i tillegg til å planlegge litt til hvordan sentrum skal pyntes i år. – Plantingen begynner jeg ikke med før nærmere 17. mai, men mesteparten av plantingen skjer i juni. Jeg har vært ute å ryddet litt ved båten som ligger ved krysset til Øvre Sjøvegan ettersom den skal skiftes ut i år. Ellers driver jeg å planlegger litt, og det er muligheter for at det blir noen nytt i år, men det vil avhenge litt av hva jeg har av tid og penger, så om det er noen rike onkler der ute så ta gjerne kontakt, oppfordrer Winstanley.