Salangen-Nyheter

Hobbykveld hos butikken MoRo:

Masse englemorro !

Mange barn møttes under hobbykvelden i går. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det igjen klart for ny hobbykveld på butikken MoRo på Strandsenteret. Denne gangen var temaet noe så vakkert som engler, og mange flotte engler ble produsert også.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var ikke like mange barn denne kvelden som det var sist gang, men koselig var det likevel. Det var flere som hadde meldt avbud av forskjellige årsaker så det var jo synd, men de som møtte opp hadde det likevel hyggelig. Og ungene så i allefall ut til å kose seg ordentlig .Praten gikk lett rundt bordet mellom de voksne, mens ungene var dypt konsentrert. Litt hjelp måtte de også ha, så av og til var det ikke så lett å se hvem som var mest ivrig, ungene eller mødrene.

Sebastian syntes det var stas med saksa. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Englene

Ungene fikk både klippe og lime og tegne. De klippet ut papp og lagde kroppene før de limte på hodene og vingene som var klipt ut av former. Så satte de på hår av gull og sølv og pyntet som best de kunne. Det var dyktige små hender i sving. Sebastian på 2,5 år var mest opptatt av å klippe. Han levde seg helt inn i pappen og saksa, mens Tiril på 3,5 år var veldig glad i å lime. Ho tegna ivrig mønster og klippa ut sjablonger, men limet var liksom hennes greie. Mamma var fornøyd, men Tiril gav klar beskjed, - litt mer, sa hun.

Tiril var veldig glad og fornøyd. FOTO:GRY MALIN MYRLAND

Ivrig

Nora og Arnhild på 8 år var også veldig flinke. De syntes begge dette var artig og Arnhild var stolt over at hun hadde vært på alle hobbykveldene til nå. - Jeg har vært på de hobbykveldene som har vært og jeg skal på neste også, sier Arnhild til nettavisen. - Jeg skal også for vi er bestevenner, svarer Nora med et smil. De to er liksom Tuppen og Lillemor kommer det kjapt i fra en av mødrene.

Neste hobbykveld

Nå blir det pause på hobbykveldene til etter jul. Men allerede er planene klare for en ny hobbykveld ut på nyåret. - Vi håper at vi skal få til en ny hobbykveld i januar allerede, sier Simone Houbraken på MoRo. De har ikke alle planene klare, men det kan se ut til at det neste prosjektet blir å male og pynte serveringsbrett. - Det er alltid moro å lage noe nytt så vi håper at alle som har lyst kan komme og være med oss på neste hobbykveld, sier Simone. Når dette blir, er litt usikkert så det vil de komme nærmere tilbake til.