Salangen-Nyheter

Solrik dag i Dyrøy:

Masse folk på torget

Det er ingen torgdag uten sukkerspinn. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Det er ingen torgdag uten sukkerspinn. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

BRØSTADBOTN: På lørdag var det mye folkeliv på torget i Dyrøy da Brøstadbotn IL og Lions Club igjen arrangerte torgdagen. Til glede for arangørene var det mange som tok turen innom i det det fine været.

Publisert:

Annonse
Annonse

I regi av Brøstadbotn Idrettslag og Lions Club Dyrøy har det blitt en tradisjon å arrangere torgdagen hvert år i juni. På lørdag var det godt vært og et fantastisk folkeliv i Brøstadbotn med en tradisjonell torgdag med salgsboder, grillmat, samt lek og moro for de minste. Til vanlig er Leif-Tore Wangberg, medlem av Brøstadbotn IL, men på lørdag fikk han i oppgave å være dagens speaker for å kunne formidle til gjestene om hva som var på tapetet. - For en liten klubb er torgdagen en viktig inntektskilde. Nå har jeg ikke tallene fra i fjor, men det var en betydelig sum som gikk til den nye kunstgressbanen. Så vi har mye utgifter som vi må ha inntekter for å kunne forsvare, sier Wangberg til nettavisen.

Dans Bardu var tilstede for å fremvise flere av sine dansenumre. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Bra folkeliv

Det var besøkende fra fjern og nær som hadde bestemt seg for å ta turen til Brøstadbotn .Til tradisjon tro var det Lions Club som stod for serveringen av grillmaten på torget. Presidenten for Lions Club i Dyrøy, Terje Karlsen sier at det er på grunn av finværet at torgdagen ble en suksess i år også. - Når været er så bra er det rett og slett hyggelig for folk å kunne møte opp på et slikt arrangement. I år som i fjor er det et fantastisk torgdag-vær her i Dyrøy, sier Karlsen.

Annonse