Salangen-Nyheter

MIKI-sentrets musikalske lillebror:

Mats Svendsen på Salangen-besøk igjen

– Jeg var så heldig at Jon Henrik spurte om jeg kunne komme å bidra med musikk under premieren, og som stolt musikalsk lillebror til MIKI-sentret så er det jo en sann glede å stille opp til det, forteller Mats Svendsen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Tromsø- artisten Mats Svendsen er i kveld på besøk i Salangen for å underholde i forkant av før- premieren til tv-serien om Salangen-Nyheter og MIKI-senteret som skal være i kulturhuset.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hele MIKI-senterets musikalske lillebror Mats Svendsen ble invitert av Jon Henrik om å være med på før- premieren av den nye tv-serien om Jon Henrik og Salangen-Nyheter og MIKI-senteret, for å bidra med sine sjelfulle sanger. Dette takket Tromsø-musikeren gledelig ja til. Han skal blant annet fremføre "Safe and Sound" som er den sangen han fremførte på TV2s program "The Stream" når han var deltaker der.

Se meg nå! 

Han har også laget en egen sang til MIKI-senteret, som heter "See me now". Den sang han på åpningen av senteret den 18.mai i 2017.  – I sangen så synger jeg om å se meg nå, og hør meg nå, og jeg er ikke bare et nummer i rekke, men jeg er faktisk et menneske. Det er det jeg synes er så fint med Jon Henrik og hans handlinger og sitt vesen. Det med å se et menneske helhetlig og hvilke kvalifikasjoner hver enkelt har. Alle har skavanker uansett, og de trenger man ikke lete lenge etter, men han fokuserer på hvilke fordeler hver enkelt har, sier en tydelig stolt Mats Svendsen til nettavisen.