Salangen-Nyheter

Ble utsolgt:

Måtte bli værende

I tradisjon tro skaper Boknakaran fullt hus på Fjellkysten Gjestehus.

TENNEVOLL: Nok engang kommer Boknakaran til Fjellkysten Gjestehus for å skape god stemning. De følger opp fjorårets suksess med å arrangere to kvelder. - Dette er ingen aprilspøk, flirer Tor Lyngmo ved Fjellkysten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

For femte året på rad kommer Boknakaran til Lavangen. I flere år har de hatt et tett samarbeid med Fjellkysten med å arrangere boknakonsert med stappfullt hus og stappmett publikum som også er høyst mottakelig for åndelig føde. Tor Lyngmo kan garantere at det blir deres egen islandske kokk, Thorir Andresso som kommer til å servere boknafisk til publikummet.

Vil være to dager

Boknakaran kommer til å stå for underholdningen og bestemte seg å bli værende i Lavangen i to dager, både 1. april og 2. april, etter at konserten ble utsolgt. - Konserten ble faktisk utsolgt før vi hadde fått annonsert den. På grunn av en så stor pågang fra publikum blir det arrangert en ekstra-konsert. De som ønsker å være med må være rask å bestille billettene, det er vel ikke lenge til den også er utsolgt, avslutter Lyngmo til nettavisen.