Salangen-Nyheter

Musikken hjelper:

- Måtte få det ut

Daniel Karoliussen kan smått røpe at det vil komme flere sanger fra ham etter hvert. FOTO: PRIVAT

Daniel Karoliussen kan smått røpe at det vil komme flere sanger fra ham etter hvert. FOTO: PRIVAT

SETERMOEN: Tilflyttende bardudøl Daniel Karoliussen har jobbet med musikk i flere år og har nylig fått sin første sang på Spotify. Musikeren kan fortelle at musikk har hjulpet han mye gjennom vanskelige tider.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Musikeren Daniel Karoliussen har skrevet flere låter, men har nylig fått sin første sang ut på Spotify. Låten heter «Takk» og Karoliussen forklarer at sangen omhandler å gi en takk til familien og de nærmeste som har vært der når han trengte det. - Når jeg begynte med å skrive musikk for tre år siden var det bedre å skrive ned tanker og følelser, enn å dra til psykolog. Det gjør det lettere på flere måter, blant annet er det nå lettere for folk å kjenne meg som person, og lettere å omgås med folk, sier Daniel Karoliussen.

Takknemelig for tilbakemeldingene

Karoliussen nevner at han får mye gode tilbakemeldinger og kommentarer av sangene hans, og at musikken har hjulpet mye for ham. - Målet var å få tankene ut enn å grave det inn. Musikk er noe jeg liker å holde på med hver dag, og å få så mange fine tilbakemeldinger føles godt, fortsetter han. Han avslutter med å nevne at han jobber med å spille inn sin neste sang, som blir publisert denne onsdagen.

Annonse