Salangen-Nyheter

Kliff Arne fra selve Narvik til Setermoen:

Med 100% nytt materiale

Fredag kan du se Kliff Arne og Honningsvågrevyen på Setermoen. – Vi kommer med et nytt og moderne Hånningsvågrevyen og kun nyskrevet materiale, forteller Frank Arne Olsen a.k.a. Kliff Arne. FOTO: HONNINGSVÅGREVYEN/FRANK ARNE OLSEN

SETERMOEN: Førstkommende fredag kommer selveste Kliff Arne til Setermoen sammen med Wiggo Bergmann med showet "I'm Your Man!" presentert av Honningsvårgrevyen. – Jeg tror folk kommer til å bli overrasket, forteller Frank Arne Olsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fredag den 26. oktober kommer Frank Arne Olsen og Wiggo Bergmann til Setermoen med Honningsvågrevyens Kliff Arne Show "I'm Your Man!". Revy-duoen har et rykende fersk show, og Frank Arne Olsen fra Honningsvågrevyen forteller til nettavisen at de har et helt nyskrevet show. – Vi hadde begynt å repetere oss selv litt mye i Honningsvågrevyen, men nå har vi klart å bryte løs fra det gamle mønsteret. Vi kommer med et nytt og moderne Hånningsvågrevyen og kun nytt materiale, forteller revylegenden til nettavisen.

En mer moderne setting

Det er Frank Arnes altre ego Kliff Arne fra selve Narvik som har fått sjefstittelen for denne revyen, men Olsen understreket at den er med noe begrenset myndighet. – Min nye makker Wiggo Bergmann som er kjent fra blant annet På Tryne Teateret er med og vi har et veldig godt samarbeid. Det nye materialet vi har med oss inkluderer flere av våre tidligere karakterer, i en mer moderne setting men showet innehar fortsatt den samme revystilen med sketsjer, parodier og litt sang og musikk. Til nå har vi hatt denne revyen kun tre - fire plasser, og har fått gode tilbakemeldinger på det vi har gjort, sier Frank Arne.

Fredag 26. oktober klokken 20:00 på Setermoen Kino står Kliff Arne og co klare på scena med et rykende fersk show. FOTO: HONNINGSVÅGREVYEN

Erlend Elias og svette turgåere

Olsen ønsker ikke å røpe for mye av hva publikum kan forvente å se på Kliff Arne Show; I'm Your Man, men røper at blant parodiene er det stor sannsynlighet for at stylisten fra Tysfjord Erlend Elias kommer til å dukke opp på scenen. Kong Harald derimot har fått permisjon fra revyen i anledning hans 80 årsdag. I tillegg har Frank Arne et stykke om turgåere som samler selfier fra fjelltopper. – Er det noe som jeg irriterer meg noe jævlig over, så er det alle som skal springe på alle fjelltoppene de ser kun for å ta en selfie, svette og så blodsprengt i "auan" at det er umulig å få redigert bort. Så skal de tvinge seg 12-14 mann inn på ei lita hytte, full av svettstank og gnagsår, også skryter av at de har det så koselig. "– Gu, så koselig vi har det". Vi tar opp flere aktuelle temaer også, forteller Frank Arne Olsen i intervju med nettavisen.

Har gjort ting annerledes

Honningsvågrevyen skal være på turné med denne revyforestillingen frem til jul, og Olsen oppfordrer alle til å ta turen. – Jeg synes alle sammen skal komme å se på showet vårt inne på Setermoen kino førstkommende fredag. Jeg tror de kommer til å bli overrasket over hvor mye nytt vi har. Nå har vi snudd på flisa og kommet oss bort fra gamle uvaner og gjort ting helt annerledes. Vi har jo ingen statlig støtte så vi er avhengig av publikum for å holde det gående, men det har da gått bra de siste 20 årene. For denne revyen har vi fått Kjetil Høegh som regissør, og det har nok vært det tyngste med det hele å måtte høre på det gnaget hans i 12 dager, men vi kom oss igjennom det og, sier Frank Arne spøkefullt.