Salangen-Nyheter

Også i år blir det seniorjulebord

Med julemat på alle fat

Den 2.desember blir det igjen duket for seniorjulebord i Kulturhuset på Sjøvegan. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

Dette med julebord er en stor tradisjon rundt om i hele Norge. Utganspunktet var jo at bedrifter bydde på en fest med god julemat og drikke til sine ansatte, og ikke minst ansattes ektefeller.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette var for å påskjønne sine ansatte for god innsats i året som har gått. Frivillighetssentralen i Salangen  i forbindelse med Den Kulturelle Spasserstokken, tenker på de som er blitt pensjonister, og i fellesskap arrangerer seniorjulebord for de som er ute av arbeidslivet på grunn av oppnådd pensjonsalder.

Julemat

Naturlig nok blir kulturhuset pyntet til fest den 2.desember.

- Dette ikke første året at det arrangeres seniorjulebord. På menyen blir det servert tradisjonsrik julemat, som ribbe, pinnekjøtt med alt av tilbehør og dessert. Etter bespisningen, spiller "Leif is life" opp til dans, forteller initiativtaker på Frivillighetssentralen i Salangen, Anna Aglen Løkse til nettavisen.

Initiativtaker Anna Aglen Løkse ønsker å minne alle som har lyst til å delta på julebordet om å melde seg på før 25.november. ARKIVFOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN.

Opptil 90 påmeldte

Det er ingen tvil om at seniorjulebord er et populært arrangement.

- Dette er veldig populært, for tidligere år har det vært opp mot 90 påmeldte til arrangementet. Folk ønsker å komme sammen å prate, spise god mat og danse, ja rett og slett ha det hyggelig sammen. Foreløpig til årets julebord er det allerede kommet en del påmeldinger. Fristen for å melde seg på er satt til den 25. november, og det er fordi vi må ha litt tid på oss av hensyn til bestilling av maten. Så her er det bare melde seg på til SAFA, og prisen er satt til kr 300,- per person, oppfordrer til slutt, den engasjerte intiativtakeren, Anna Aglen Løkse til nettavisen.

ANNONSE
Annonse