Salangen-Nyheter

Kjærlighetsgudstjeneste i Salangen:

- Melodier som rører

Grete Glemmestad inviterer salangsværinger til kirken som blir fult med kjærlighet. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: På søndag inviterer sogneprest Grete Glemmestad til kjærlighetsgudstjeneste med tre viktige ord; tro, håp og kjærlighet. - Men størst blant dem er kjærlighet, ler Glemmestad til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Glemmestad sier at det er viktig å vise kjærlighet, og på søndag vil tekstene handle om temaet kjærlighet. - Har vi ikke kjærlighet, enten i form av godhet, vennlighet, gavmildhet eller lignende, har vi ingenting. Vi skal få de gode kreftene vi har inn i kirka, sier hun ovenfor nettavisen. Hun nevner at de tidligere har hatt lignende arrangement i kirka. - I fjor hadde vi det i form av ektefelle, ekteskap og familie, men i år tenkte vi å være litt mer generell, sier hun.

Røre hjertet

I tillegg har sognepresten invitert Visegruppa Baluba som skal synge sanger til hjertet. - Dette er andre året vi har blitt med på et slikt arrangement, og da vi ble spurt i år også sa vi ja med engang. Det skal spilles sanger som er relatert til kjærlighet og melodier som kan røre hjertet, sier leder i Visegruppa Baluba Inger Strand til nettavisen.

Kjærlighetsgudstjeneste er i Salangen kirke 26. februar kl. 18:00