Salangen-Nyheter

Utvikler bedriften:

Mer enn bare kaffe!

Til venstre er Ragnhild Fjellheim og til høyre er Astrid Høgmo på 60-tallet. FOTO: PRIVAT.

GRATANGEN: Det er ikke mange som vet at det befinner seg to kaffeprodusenter i nabokommunen vår. De har valgt å kalle bedriften sin for "Rastafjord Coffee".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er veninnene Ragnhild Fjellheim og Astrid Høgmo som er gründere bak denne ideen. - Vi samarbeider med et mikrobrenneri i Stockholm. De har lært oss kjempe masse og de har på en måte vært vår mentor, forteller Høgmo til nettavisen.

Positivt

Rastafjord Coffee lanserte sine nye kaffesorter 27. juli - på Morgans Fest. Fram til nå har de to kaffesorter. - Ja, vi har to sorter nå som heter "Respect" og "Love", forteller Astrid videre. Da de viste frem sine nyheter ble de svært godt mottatt. - Vi fikk gode tilbakemeldinger og det er jo alltid hyggelig, sier Høgmo med et smil om munnen.

Historien

Rastafjord Coffee er inspirert av Lille Jamaica. Kaffen derifra er den mest eksklusive og kostbare i verden. - Jeg startet å leke litt med ideen om å starte en egen bedrift, så fikk jeg med meg en veninne og sammen ble vi "Rastafjord Coffee" som nå er godt i gang med produktutviklingen, fortsetter Astrid Høgmo.

Her smaker Astrid Høgmo på en deilig kopp kaffe fra Rastafjord Coffee. FOTO: PRIVAT

Noe eget

For disse to damene er ikke kaffe bare kaffe. Det kan være så mye.-  Det er er ulik opplevelse for alle som drikker den. Alle er forskjellig så det er helt individuelt hva man liker, sier hun engasjert videre. Kaffen bærer preg av kultur og lek.

Fortsetter

Nå står Foldvikmarkedet i Gratangen for tur til helga. - Vi gleder oss veldig til å vise fram Rastafjord og selge en kaffe vi har investert mye arbeid og kjærlighet i, avslutter Ragnhild Fjellheim og Astrid Høgmo i Rastafjord Coffee.