Salangen-Nyheter

Fyrverkerishow på Sjøvegan:

Mer penger = større show!

Maxi Pyroteam prøver hvert år å levere et heldundrende fyrverkerishow på nyttårsaften, og med det trenger de din hjelp. Bildet er tatt under testoppskytingen fra 2017. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I 1983 ble fyrverkerishowet til nyttårsaften en realitet i Salangen, og siden da har Maxi Pyroteam prøvd å gjennomføre det hvert år. – Jo mer støtte vi får, jo mer fyrverkeri blir det, sier Tone Jensen Steinsund.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2019 kl 00:00

Annonse

Nyttårsaften nærmer seg med store stormskritt og for salangsværinger og faste besøkende er det på tide å rette blikket mot Maxi Pyroteam i Sjøvegan. De står på hvert eneste år for å gi et kjempeshow med nyttårsfyrverkeriet som de allerede er i full planlegging til, men selv med masse kunnskap og erfaring trengs det fortsatt en hjertelig sum for å dekke kostnadene til showet. Tone Jensen Steinsund, også kjent som "Svovelpetra" har åpnet opp til å kunne donere penger til gjenget. – Jo mer støtte vi får, jo mer fyrverkeri blir det, sier hun fornøyd.

God giverglede

Raketter synkronisert med musikk, fabelaktive fargekombinasjoner og mønstre som slår pusten ut av deg er standard leveranse fra Maxi Pyroteam, og Tone bemerker at givergleden i kommunen generelt har vært høy. – Folk sier de synes showet er fantastisk, og skal vi levere er vi avhengig av støtte fra folket. Vi setter naturligvis pris på all støtte vi får, sier Steinsund. Fram til dagen nærmer seg skal Maxi Pyroteam dele mer informasjon om hvor showet skal være i år, og annet praktisk info. Følg med på deres Facebooksider for å holde deg oppdatert.

Ønsker du å gi din pengestøtte til årets største fyrverkerishow i Salangen? Da er det to betalingsmuligheter:

Vipps:

132 958

Overfør til konto:

1210 74 84165