Salangen-Nyheter

Extra-sjefen på Sjøvegan:

- Merker ikke tyveri- trend

Politiet i Troms har gått ut med at de merker en økning i antrall naskeri på selvbetjeningskasser i regioen for tiden. FOTO: POLITIET.

I følge Politiets nettpatrulje i Troms har det blitt en trend for ungdom å stjele ved selvbetjeningskassene i regionen. Det er spesielt blitt lagt merke til ved Extra på Bardufoss. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Her på Sjøvegan er vi riktig nok en del mer heldige. Det er ikke blitt tatt noen i forsøk på tyverier her og det holdes jevnlig kontroll.

- Dette gjør selvbetjeningskassene av seg selv, hvor det plutselig vil komme opp med kontrollmelding før man får betale og forlate. Dette gjør at arbeiderne og butikken kan å bedre kontroll og at vi jevnlig kan følge med på hva som skjer på selvbetjeningskassene. Kontrollene er ganske hyppige på selvbetjeningskassene, sier butikksjef for Extra Sjøvegan, Per Christian Schjølberg til nettavisen.

Det vil såklart være en risiko om man blir tatt, og hos Extra på Sjøvegan er det nulltoleranse for tyveri. Det vil dermed bli anmeldt med en gang.

De har merket at det noen ganger mangler på varer i butikken, men om det kan komme av mangler fra hovedlager, feilregistrerte antall eller tyveri kan de ikke si for sikkert.

Schjølberg har selv opplevd tyveri i butikk, og han har tatt folk på fersken, men han har aldri opplevd tyveri her på Sjøvegan.