Salangen-Nyheter

Milkshake-salg på Sjøvegan:

Merker økning i salget

Mazhars har lykkes med å lage en ordentlig god milkshake i år. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Med en meny med nærmere 40 ulike varianter og mange besøkende som ønsker å kjøle seg ned, har årets milkshake-salg hos Mazhars Grillbar økt med nesten 300 prosent. - Vi selger bortimot 40 milkshake hver dag, sier Mazhar Iqbal.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hos Mazhars har du kunne få usedvanlige smakfulle milkshaker i sommer. - Vi har hatt en økning på mellom 200 til 300 prosent av milkshake-salget i år, mye på grunn av en storsatsing hos MIX sentralt, som har resultert i at vi kan tilby hele 30-40 ulike varianter, forteller Mazhar Iqbal. Han legger til at milkshake har vært i fokus hos dem i år. - Vi kan for eksempel tilby gourmet-milkshake; en variant som har blitt veldig populær, sier Iqbal fornøyd til nettavisen. Han kommenterer at folk kan være kreativ og mikse ulike varianter, slik at hvem som helst kan lage sin egen personlige favoritt. - Dette har blitt så populært at når besøkende kommer innom for å få seg en milkshake, sier de bare 'du vet hvilken smaksvariant jeg liker', og da får de den de vil ha, forteller Iqbal og ler.

Storsatsing

Med sommervarmen som tydeligvis er på vei tilbake, så regner han med at salget vil fortsette godt utover seinsommeren, men Iqbal understreker at man kan godt drikke milkshake hele året. - Man behøver ikke sommervarme for å drikke god milkshake. Det smaker like godt uansett, forteller han til nettavisen. Han legger også til at større arrangement i Sjøvegan styrer salget i kiosken. - Under Millionfisken solgte vi opp i mot 200 pr. dag. Da gikk det med 60-70 liter melk daglig, sier han avsluttende og veldig stolt til nettaivsen.

ANNONSE
Annonse