ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Etter to måneder gikk konserten i havn:

Mezzoforte til Salangen!

Det islandske instrumentalbandet Mezzoforte kommer til Sjøvegan den 5. oktober for å holde konsert inne på Salangen kulturhus under sin 40th Anniversary Tour.

SJØVEGAN: Det islandske instrumentalbandet Mezzoforte kommer til Salangen kulturhus den 5. oktober. Billettsalget starter den 9. mars klokken 10:00, og det legges ut kun 300 billetter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Siden 1977 har bandet Mezzoforte bistått verdens musikkelskere med instrumentale verk som blander jazz, fusion og funk. Bandet har vært aktiv siden 1977, de har turnert verden over, og har med sin eksperimentelle stil og sitt tette samspill samlet mange fulle hus. Den 5. oktober kommer denne islandske gruppa til selveste Sjøvegan, hvor de skal holde konsert inne på Salangen kulturhus. Messoforte består enda av originalbesettingen, Fridrik Karlsson, Eythor Gunnarsson, Gunnlaugur "Gulli" Briem og Jóhann Asmundsson, i tillegg har de med seg svenske Jonas Wall på saksofon.

Startet med en utfordring

Det er ingen ringere en Christer Møller, sammen med Andre Stifjell og Krister Viken som har fått til dette arrangementet. I to måneder har Møller jobbet hardt og intenst med å få konserten i havn, og det hele startet med en utfordring fra noen lokale fans. – Det var noen hardbarka Mezzoforte fanatikere fra Salangen som utfordret meg og sa at jeg aldri ville få dette til, og det er det ingen som skal si til meg, ler Møller. Bestemt som han var gikk han sporenstreks i gang med arbeidet med å få til en konsert med det islandske bandet i Salangen. – Det krevde mye hardt arbeid for å få dette i gang, men med en god porsjon flaks og gode kontakter man har opparbeidet seg etter noen år i booking- bransjen gikk det til slutt i havn, forteller Christer Møller fornøyd.