Salangen-Nyheter

30.000 kroner rikere

Mona Hegge fikk riktig badeand!

Her kommer badeandene i full fart nedover Salangselva. Spente eiere står ved elvebredden lengre ned og følger med på hvilken av dem som kommer inn som ANDre anda. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangsværingen Mona Hegge ble lørdag ettermiddag den heldige vinneren av en badeand som kom på ANDreplass i Sjøvegan River Race 2022.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2022 kl 22:22

ANNONSE
Annonse

Andeløpet som årlig arrangeres av Salangen Musikkforening gikk i år av stabelen med et hav av både publikum og ender. Sola varmet godt under arrangementet.

Det var et imponerende oppmøte ved Andelund Camping på Sjøvegan lørdag ettermiddag. Folk hadde samlet seg langs elvebredden for å følge med på hvilken av endene som ville ta den avgjørende ANDreplassen, og eieren som skulle stikke av med premien på 30 strake tusenlapper.

Med 1499 påmeldte ender og eiere, gikk ANDeløpet uten problemer. Eieren og anda som vant var Mona Hegge (80) med and nummer 1498.

Ved siden av seg på pallen hadde Hegge, and nummer 1249 med eieren Kjell Rune Martinsen som kom på 1.plass, og and nummer 1181 med eieren Martin Bruksås som kom på 3.plass.

Disse endene var de som stakk av med seieren i år, på 1.plass, 2.plass og 3.plass i konkurransen. Foto: Paula Ryeng