Salangen-Nyheter

Onsdagsrenn i kommende uke:

Minner om påmelding

Både barn og foreldre ser frem til onsdagsrennene i Seljeskog og Øvre Salangen som starter opp igjen fra og med 4.februar. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I år som tidligere er det oppstart av onsdagsrennene. Dette skjer førstkommende onsdag 4.februar. Nå har arrangørene en viktig melding til deltakerne.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Første renn foregår i Seljeskogen på onsdag, og det er det SIF Ski som arrangerer dette. Arrangørene er veldig spent og klar. - Seljeskog IL, Øsil og Sif Ski er klar og håper at mange melder seg på. Dette er et flott samarbeid mellom idrettslagene, sier Ørjan Johansen i SIF Ski.

Viktig med påmelding

Oddgeir Sagerup i SIF Ski har en klar oppfordring til alle foreldre som skal ha barn med i rennene i år.- Fristen for påmelding til sesongens onsdagsrenn er på førstkommende tirsdag og vi starter med utdeling av startnummer førstkommende mandag kl 18.00, i speakerbua på Seljeskog skistadion. Det er viktig at alle som skal gå kommer opp å henter startnummer sitt. Det blir også mulig å melde seg på der og da. Dette må gjøres, da vi ikke rekker å ta masser med påmeldinger og utdelinger av startnummer på vår første renn, nå onsdag den 4 februar, sier Oddgeir Sagerup i SIF Ski.I Seljeskog har løypetrasèen blitt utbedret nå i år, og løypene er kjempefine.

Her kan du melde deg på til onsdagsrennene!