Salangen-Nyheter

Starter butikk på Veita-senteret:

Mokkanikka har åpnet

Ann-Monica Aglen driver til daglig nettbutikken Mokkanikka. I helga skal hun være på Plan 3 på Veita- senteret i Tromsø.

TROMSØ: Salangsværing og gründer Ann-Monica Aglen driver til daglig nettbutikken Mokkanikka som selger håndlagde vesker og annet håndverk fra Afrika. Nå starter hun egen butikk i Tromsø!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Veita-senteret i Tromsø har etablert en innendørspark hvor det er satt opp bokser som bedrifter kan leie i korte perioder, alt fra en helg til noen måneder. Gründer Ann-Monica Aglen forteller at dette er et fantastisk tilbud for nyetablerte og gründere som vil prøve seg. Aglen er ikke akkurat nyetablert, hun driver nettbutikken Mokkanikka som hun har hatt stor suksess med der hun selger vesker og andre varer som er håndlaget i Afrika.

Slik ser det ut inne på Plan 3 på Veitasentret i Tromsø.

Eneste i Skandinavia

Ann-Monica er en glad og dyktig gründer. - Jeg er den eneste i Skandiavia som selger slike vesker, og har fått henvendelser fra både Sverige, Danmark og Finland om de produktene jeg selger. Jeg påser at jeg kun importerer fra leverandører, i all hovedsak små håndverksbedrifter fra ulike land i Afrika som har gode etiske vilkår for sine arbeidere. Flere av disse er også med i Fair-Trade ordningen.

Her skal Ann-Monica Aglen fra Mokkanikka stå å selge sine produkter.

Slik ser boksene ut som står plassert inne på Plan 3. 

ANNONSE
Annonse