Salangen-Nyheter

Noen brikker må falle på plass:

Molo- arbeidet fortsetter

Byråkratiet går sin gang, og det jobbes for tiden med planen rundt moloen på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Mange lurer sikkert på hva som er status per i dag angående moloen på Sjøvegan. Styreleder for Millionfisken Eiendom AS, Jon Myrmel understreker at det ikke er stillstand i prosessen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det har lenge vært stille om hva som skjer med moloen på Sjøvegan. Styreleder for Millionfisken Eiendom AS, Jon Myrmel forteller at det for tiden jobbes med å ferdigstille de formaliteter som må være på plass før videre arbeid kan påbegynne. - Jeg har lært meg at ting tar tid, men det er en del brikker som må falle på plass. Mye har vært til utredning og er nå i sluttfasen, men jeg håper at alt skal være klart i løpet av høsten, forteller Myrmel til nettavisen.

- Det er enda mange brikker som skal falle på plass før det foreligger en konkret plan over moloen på Sjøvegan, sier Myrmel. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Ikke noe konkret enda

Om moloen skal være ferdigstilt til Millionfisken 2018 ønsker ikke Myrmel å uttale seg om. - Det er for tidlig å gå i noe detalj ettersom vi enda ikke har ferdigstilt noe konkret enda, og jeg ønsker ikke å gi noen falske forhåpninger. I tillegg venter vi enda avklaring i henhold til reguleringsplanen for området hvor moloen ligger, opplyser styreleder for Millionfisken Eiendom AS, Jon Myrmel til nettavisen.