Salangen-Nyheter

Er blitt "The Stream"- deltaker:

Mona deltar i konkurranse

Mona Digre Markussen er en utrolig dyktig artist fra Lavangen.

TENNEVOLL: Lavangsværingen Mona Digre Markussen har bestemt seg for å kaste seg ut i musikkonkurransen «The Stream» på TV2. Tre dager etter påmeldingen ligger hun allerede godt ann i konkurransen. - Jeg er utrolig takknemlig for responsen, sier Digre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

?The Stream» er en musikkonkurranse som TV2 står bak. I stedet for å møte opp på audition laster deltakerne opp en video der de viser frem sitt musikalske talent via internett. For å ha en mulighet til å vinne er deltakerne avhengig av å ha flest mulig seertall på videoene. Før helga lastet Mona Digre Markussen fra Tennevoll i Lavangen opp en video der hun fremfører en egenprodusert sang. Låten er arrangert av Geir-Ove Mortensen fra Lavangen, og spillt inn i hans hjemmestudio. Det er Hans Erik Børve, fra Salangen, som har filmet videoen. - Det er de topp 100 som blir sendt videre til Oslo. Jeg ble overveldet da jeg fikk høre at jeg er blant de 250 mest sette. Jeg er utrolig takknemlig for den responsen og hjelpen jeg har fått av venner og familie, sier Markussen til nettavisen.

Var sjenert i starten

Digre Markussen sier at hun har alltid vært interessert i musikk, men det var først i tenårene at hun turte å stå frem. - Interessen kom da jeg var barn, men jeg var veldig sjenert i starten og turte ikke å synge for andre. Dermed visste ingen hvor flink jeg egentlig var før jeg nådde 15-årene da jeg bestemte meg å stå frem. Det er alltid den første gangen som er den verste, forklarer Markussen til nettavisen.

Se hennes fremførelse av sangen «Søvnlaus»

her.