Salangen-Nyheter

Skal holde foredrag om villmarksliv:

Monsen til Villmarksmessa

Villmarkskjendisen Lars Monsen besøker i år Nordnorsk Villmarksmesse i Bardu i juni. Monsen er jo kjent for sin store lidenskap for villmark og hunder.

SETERMOEN: Villmarkskjendis Lars Monsen (bildet) besøker i år Nordnorsk Villmarksmesse i Bardu. Dette er en person som messa har jobbet med i flere år for å få på besøk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Årets utgave av Nordnorsk Villmarksmesse i Bardu finner sted i tidsrommet 13.- 15.juni. Dette er 28.gangen at messa arrangeres midt på sommeren. I en pressmelding fra messestyret kommer det frem at villmarkskjendisen Lars Monsen er en av personlighetene som i år kommer på besøk. Påmeldingene fra utstillere har startet tidlig i år, og messa blir bare mer og mer populær. – Selv om man er helt i startfasen med påmeldinger, er man allerede kommet opp i nesten 50 prosent av antall påmeldte utstillere som forventes, fortelles det i pressemeldingen.

Samarbeider

Messa har i år undertegnet en samarbeidsavtale i forbindelse med arrangementet med Bardu kommune. Denne avtalen gir begge parter forutsigbarhet i forbindelse med utleie og bruk av Barduhallen med omkringliggende områder, leiepriser samt gjensidig bruk av utstyr.