Salangen-Nyheter

Skøytebane på U4 området:

Mørkefest på skøyter

Flere hadde med seg skøyter, men det var mange som hadde lånt i fra utstyrsbanken. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Skøytebanen på U4 området blir godt brukt, og spesielt blant barna fra SFO som hadde mørketidsfest der på fredag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På fredag feiret SFO i Salangen mørketidsfest for å markere at vi går i mot mørkere tider. Under feiringen lekte ungene seg på skøytebanene på U4-området. Det var til sammen 40 barn som turte å bevege seg ut på glattisen med skøyter på bena. Etter hvert fikk de også servert pølser og saft, og kunne varme kroppen rundt bålet. De ansatte kunne informere nettavisen at ungene hadde gledet seg lenge for dra på skøytebanen og det virket ut som de storkoste seg på banen.

Solveig Aglen Losvik,

Ida Kristin Johansen (t.v), Solveig Aglen Losvik, Sara Rørstrand og Maiken Andreassen var enige om at det var kult å synge fremfor politikerne. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Sang til politikerne

Noen av de eldste barna besøkte kommunehuset og fikk i utfordring å synge fremfor politikerne. De sang første vers av Tenn et lys og Den lure nissen. Maiken Andreassen var en av jentene som var med å synge og hun syntes det ikke var skummelt, men bare flaut. - Det var artig å synge, men det var litt flaut der og da, sier hun til nettavisen. Sara Rørstrand sier at de fikk belønning etterpå i form av pepperkake og mandarin, men det måtte være en hemmelighet for å ikke gjøre de andre barna sjalu.