Salangen-Nyheter

Ordfører med sosiale antenner:

- Morsomt og korny

Salangenordfører med sosial antenne. - Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger, og folk smiler når de møter meg. Det er tydelig at det virker, forteller ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo.

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo har fått seg sosiale antenner. Antennen er selvfølgelig grønn av farge, håndlaget i Trøndelag og kommer med brukerveiledning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

For kort tid siden oppdaterte Salangen ordføreren profilbilde sitt på Facebook hvor hun var iført en grønn lue. Mange så nok på dette som helt naturlig, og at det ikke var noe mer enn et sublimt politisk "statement" ettersom hun representerer Senterpartiets grønne politikk. Men, så enkel var saken ei. Det som ser ut som en relativt vanlig strikkelue er faktisk en sosial antenne. - Det er en skolevenninne av meg som har laget denne sosiale antennen, den kommer med kundestøtte, brukerveiledning og er tilkoblet det sosiale nettverket hele døgnet. Jeg syntes dette var et morsomt og korny konsept, og jeg har fått masse hyggelige tilbakemeldinger på grunn av den og det er mange som tar kontakt, så det er tydelig at den virker! I tillegg fungerer den også utmerket til å varme hode å ørene nå når det er kalt, sier Sigrun ovenfor nettavisen.

Dama bak de sosiale antennene 

Det er Ane Haugen Vexelsen som står bak de sosiale antennene, hun forteller at konseptet bak disse sosiale antennene startet ved en tilfeldighet da hun hadde en rekke luer hun hadde problemer med å hverken få solgt eller gitt bort. Ved en tilfeldighet ble lua referert til som en sosial antenne av en foredragsholder som hun ga en lue til i forbindelse med et motivasjonsseminar. Jeg tok konseptet videre og nå har produktet blitt så populært at jeg har vært nødt til å oversette den 16 sider lange brukerveiledningen til andre språk på grunn av henvendelser utenlands, forteller sosial-antennemaker Ane Haugen Wexelsen.