Salangen-Nyheter

Treg start:

Møteplass for hunder

Mariann Sørensen er ute blant hundene. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Hundeelsker Mariann Sørensen har laget en møteplass for hunder der de kan sosialiseres med andre hunder. Sørensen forteller at det var en treg start med antall interesserte, men det ble bedre etterhvert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Mariann Sørensen har to hunder og den tredje er allerede på tur, sier hun. I november startet hun Facebook-gruppen «Hunder i Salangen». I virkeligheten er dette en møteplass for hundeeiere der hundene kan leke og sosialiseres med andre. Søndag i forrige uke var det arrangert et nytt treff der det var bort i mot ti hunder tilstede. Sørensen kunne likevel fortelle at det ikke alltid var like godt oppmøte. - Alle med hund er velkommen. Da jeg først begynte i november var det ikke mange som møtte opp, det var en treg start. Etter mye mas og oppfordring fra meg tok det seg veldig opp, flirer Mariann Sørensen.

Sosialiserer hunder

Det er Sørensen som er initiativtaker og hun kunne fortelle at det hele startet med at hennes hund kunne bli fort ivrig i møte med andre hunder, og trengte å lære seg å roe seg ned. - Grunnen bak hundeplassen er for å lære hundene å sosialisere seg med andre. For eksempel vil sjenerte hunder få bedre erfaring når de møter nye mennesker og/eller hunder, avslutter Sørensen til nettavisen.

Neste hundetreff skal avholdes førstkommende søndag kl. 13.00 på Salangsverket.