Annonse
Salangen-Nyheter

Bendiktsens plass:

Møtes til høsten for å diskutere saken

PLASSEN: Denne plassen skal Arbeiderpartiet diskutere i sitt medlemsmøte. Skal plassen hete Bendiktsens plass? FOTO: TORBJØRN KOSMO

PLASSEN: Denne plassen skal Arbeiderpartiet diskutere i sitt medlemsmøte. Skal plassen hete Bendiktsens plass? FOTO: TORBJØRN KOSMO

I 26 år har saken om eget navn på toget på Sjøvegan eksistert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Saken har tidligere blitt skrevet om av nettavisen og det kom i forrige sak fram at saken om Bendiktsens plass skulle tas opp i Salangen Arbeiderpartis neste styremøte.

Dette møte fant sted torsdag 18. mars.

- Vi hadde en oppsummering av våren som var spesiell og litt om neste års planer, sier leder i Salangen Arbeiderparti, Lena Khenriksen.

En av sakene som ble tatt opp på møtet var saken om Bendiktsens plass.

- Det kommer ingen endelig avslutning nå. Vi kom til den konklusjonen at mange i styret er nye og ikke nødvendigvis fra Salangen. Når det er snakk om navn og mennesker i denne saken må det gjøres ordentlig, sier Khenriksen.

Derfor blir det innkalt til et medlemsmøte, som er tiltenkt å finne sted mot slutten av august.

- Vi vil invitere til et medlemsmøte og invitere salangsværinger, gjerne av den eldre garden, som kan uttale sine meninger om saken, sier Khenriksen.

Det er ikke klart ennå hvordan møtet skal gjennomføres.

- Hvordan vi kan gjennomføre møtet må vi tenke på. Om det skjer på nett eller stedlig gjenstår å se. Kanskje vi ringer rundt, sier hun.

Khenriksen mener det blir spennende å se hva slags utfall saken får.

- Vi vet ikke hva slags bestemmelse som felles rundt dette. Det blir spennende å se, sier hun.

AUGUST: Saken vil bli tatt opp på et medlemsmøte i slutten av august, forteller leder i Salangen Arbeiderparti Lena Khenriksen. FOTO: TORBJØRN KOSMO

Annonse