Salangen-Nyheter

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

Mulig publikumsrekord

Det var enormt mye mennesker som hadde samlet seg på Lundbrygga både fredag og lørdag under Millionfisken 2017. Dette syntes godt i tallene som ble lagt frem på møte til Salangen Næringsforening forrige uke. DRONEFOTO: SALANGEN-NYHETER / JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Millionfisken 2017 er nå historie, og styret har nå fullt fokus på neste års arrangement. Under møte i Salangen Næringsforening i forrige uke ble resultatet for Millionfisken 2017 lagt frem. - Det gikk veldig bra i år, vi leverer på høyde med fjoråret med omtrent samme besøkstall. Vi ser at arrangementet har nådd et bredt spekter og vi har tilbud til folk i alle aldre, noe jeg tror er hovedtrekkplasteret, men artistlisten og konserttilbudet er nok og viktig, forteller leder for Millionfisken styret, Torkel Rørstrand til nettavisen.

Stor betydning for næringslivet

Fredag 30. juni var nok et høydepunkt for mange, ihvertfall de gjester som var i søken av storslått stemning denne flotte sommerkvelden og ville få med seg Postgirobyggets opptreden. I år ble det solgt 1700 festivalpass i tillegg til 1060 kveldspass på fredag, og 650 kveldspass på lørdag. - Millionfisken eies av næringsforeningen og arrangementet har stor betydning for det lokale næringsliv. Det blir lagt ned betydelig med dugnadstimer av  blant annet SIF Fotball og andre frivillige. De som gjester Millionfisken tilbakemelder at det er et trivelig og flott arrangement, forteller medlem i Millionfisken Styret, Ellen Lise Woll.