Salangen-Nyheter

Årets julebord i Polar Park:

Musikk og servering

Det blir mye god julemat i Polar Zoo den 6.desember.

SALANGSDALEN: Når vinteren kommer og legger sitt hvite slør over de vakre omgivelsene i Bardu kommune, nærmer det seg som alltid jul og julebord.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og ligger ca 2 km fra E6 på strekningen mellom holdeplassene Fossbakken og Brandvoll i Bardu kommune. Polar Park er mer enn en tradisjonell dyrepark. De ansvarlige legger stor vekt på dyrevelferd. Dyrene disponerer store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon. Nå kan du melde deg på årets julebord.

Mat og drikke

I hovedbygget ved inngangen til dyreparken ligger caféen. Denne er det mulig å reservere for både bedriftsselskaper og private selskaper. Da gjøres plassen om til en restaurant og kan servere opp til 100 middagsgjester. - Det er her vi skal holde julebordet vårt fredag 6.desember, sier Heidi Haaksvoll i Polar Park til Salangen-Nyheter. Hun forteller videre at det vil bli servert en velkomstdrink, samt både varm og kald mat denne kvelden.

Slik ser grillkåta i Polar Park ut. Det er her julebordet fortsetter etter middagen.

Grillkåta

Kåta er møblert med store trebord og sitteplasser i form av trebenker dekket med reinskinn som sørger for at du sitter mykt og holder varmen. - For å sette en ekstra fin ramme rundt opplevelsen i Kåta, benytter vi stearinlys til belysning og den store bålplassen vi har i sentrum, sier Haaksvoll videre. Etter middagen vil gjestene bli ført ut i grillkåta for sosialt samvær. - Baren vil også selvfølgelig være åpen utover kvelden slik at du kan kjøpe det du ønsker å drikke.

Ledige plasser

Så langt er det to bedrifter på rundt 25 personer påmeldt. Det vil si at det enda er mulighet for å få med seg årets julebord i Polar Park. - Vi har plass til rundt 50 personer ute i Kåta. Julebordet starter fredag 6.desember klokken 18.00 med en velkomstdrink. - Antrekk har ingen betydning selv om man flytter seg ut i grillkåta. Vi sørger for at det er godt og varmt der, avslutter Haaksvoll. Ta kontakt med Polar Park for påmelding.