Salangen-Nyheter

Kommer gjerne tilbake for en ny omgang:

Musikk-quiz på Kåre

- Dette er bare så gøy å få komme hit til Sjøvegan å lage en quiz-kveld, sier quiz-musiker Asle Fjeld Skardal. FOTO HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Quiz miljøet i Salangen har alltid vært stort. Denne gangen ble det arrangert musikkquiz som samlet rundt 40 entusiastiske personer som deltok ivrig. Det spesielle var at styret i Norsk Viseforum også hadde funnet vegen til Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangens innbyggere har tidligere vist stor interesse for quiz, og det gjorde dem også da det ble arrangert musikk-quiz på Kåre på Kaia fredag. - Dette er bare så gøy å få komme hit til Sjøvegan å lage en quiz-kveld, særlig når det er så mange flotte og entusiastiske mennesker som stiller opp. Jeg har drevet med musikk quiz i rundt 9 år nå. Det er første gang jeg er her i Salangen med min quiz, og det er gøy å få være her. og at quizzen blir så godt mottatt gleder meg. Så det kan jeg godt tenke meg å komme tilbake hit ved en senere anledning, sier Asle Fjeld Skardal til nettavisen.

Høyt nivå

På kveldens quiz var det musikk fra 50-tallet og frem til i dag som gjaldt. Det handlet både om artister,platesamlinger og navn på låter. - Det er jo musikk av ulike sjangere. første del omhandlet norske og svenske slagere som jeg spiller noen toner av der deltakerne skal gjette hva låten heter og hvem som produserte den. Så legger jeg opp til å ha noen spørsmål uten musikk, hvor folk stiller seg opp og synger en del av låten hvis de trur de vet svaret, forteller Skardal, og skryter avslutningsvis av salangsværingenes musikalske kunnskap. - Jeg må virkelig si at jeg synes kunnskapsnivået er svært høyt, så dette er veldig morsomt å være med på, avslutter Asle Fjeld skardal i det han fortsetter med neste del som omhandler musikk fra hele verden.