Salangen-Nyheter

Inviterer til konsert 10. juni:

Musikkforeningen 70 år

Det er mange melodier som må sitte helt perfekt før den store konserten som Salangen musikkforening inviterer til den 10. juni på Kulturhuset på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Det er mange melodier som må sitte helt perfekt før den store konserten som Salangen musikkforening inviterer til den 10. juni på Kulturhuset på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Inne i kulturhuset på Sjøvegan har Salangen musikkforening bunkret seg opp for helga for å øve inn kjente og kjære klassikere fra blant annet Elvis Presley, The Beatles, Blues Brothers og Led Zeppelin i forbindelse med en spesiell konsert i juni.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Grunnen til at det nå øves så intenst er at de i juni skal markere 70-års jubileum til Salangen Musikkforening. Undertegnede journalist dro fredag opp til kulturhuset for å få et lite intervju med leder for Salangen musikkforening, Tonje Utmo. - Salangen musikkforening ble startet for nøyaktig 70 år siden i dag, altså 12. mai i 1947, men selve jubileumsfesten skal holdes her i kulturhuset den 10. juni, forteller hun.

Selv om det er enda en måned igjen til konserten øver musikkforeningen intenst hver helg frem til konserten i juni. FOTO: KNUT ARILD JOHANSEN.

Låter fra tidligere konserter

Tonje forteller at selv om det er en veldig god dynamikk blant de musikalske medlemmene i musikkforeningen så har de enda litt å finpusse på, men de er trygge på de numrene de skal fremføre, og hun skryter varmt av deres eminente dirigent, Stian Kleppe som passer på at takter og toner blir overholdt.  - Nå øver vi hardt for å være klare til festen den 10. juni, da skal vi fremføre et show med et repertoar fra både gamle og nyere konserter vi har hatt, pluss at det også blir noe helt nytt, hinter Tonje Utmo.

Leder av Salangen Musikkforening, Tonje Utmo håper på fullsatt sal den 10. juni når musikkforeningen skal markere sin 70 årsdag. FOTO: KNUT ARILD JOHANSEN.

Får gjesteartister fra fjern og nær

- I dag er det 26 medlemmer i Salangen musikkforeningen, men til konserten den 10. juni har vi også fått med andre artister fra fjern og nær som skal være med å opptre. Vi stiller med fullt band, og flere vokalister som skal være med å sørge for at det blir et spektakulært show, konstaterer leder av Salangen musikkforening, Tonje Utmo til nettavisen.

Annonse