Salangen-Nyheter

Millionfisken tema i Sør-Helgeland:

- Mye å lære bort

Ivar B. Prestbakmo deltok på Sør-Helgeland regionråd

Ivar B. Prestbakmo deltok på Sør-Helgeland regionråd

BRØNNØYSUND: Den årlige begivenheten Millionfisken har ført til et kjempesamarbeid som mange kan lære av. Derfor ble ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakkmo, invitert til å delta på Sør-Helgeland Regionråd i Brønnøysund der han fikk fremmet Millionfisken.

Publisert:

Annonse
Annonse

Ordføreren i Salangen, Ivar B. Prestbakmo har vært i Brønnøysund og deltatt på Sør-Helgeland regionråd. I forbindelse med at regionrådet tar for seg næringsutviklingenen i Sør-Helgeland fikk Prestbakkmo andledning til å fremme Millionfisken som arrangeres i Salangen hvert år. Sør-Helgeland er et regionalpolitisk samarbeidsorgan mellom kommunene Sømna, Vevelstad, Vega, Bindal og Brønnøy.


Millionfisken

Der nede fikk Prestbakkmo fortalt hva Milllionfisken går ut på og hva som har skjedd siden oppstarten i 2007. Han fortalte videre om alle utfordringene de har hatt på veien, utviklingen frem til det kjempearrangementet det er i dag og hvilke ringvirkinger det har hatt i vår region.


Imponerte

Prestbakmo fikk meget gode tilbakemeldinger på konseptet Millionfisken. Det var ca 30-40 stykker til stedet på møtet. Noen av dem hadde hørt om Millionfisken før, andre ikke. - Det er et meget tett og bra samarbeide i forbindelse med Millionfisken, kunne Prestbakmo fortelle. De ble alle ganske imponert over det gode og viktige samarbeidet man har fått til mellom kommune, næringsliv og foreninger som er med på å få til Millionfisken i Salangen.


Lære av erfaringer

Det er mye man kan lære av det kjempesamarbeidet man har fått til i forbindelse med Millionfisken og regionrådet kommer til å bruke Salangens erfaringer videre på sine arrangementer i Sør-Helgeland.

Annonse