Salangen-Nyheter

Nytt sortiment og innredning:

Mye nytt på Maxi Miljø

Daglig leder ved Maxi Miljø, Gaute Olsen i full gang med å få varer i hyllene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Nede på Maxi Miljø på Sjøvegan har de nå fått inn mye nytt og spennende. Flere nye varer og litt ny innredning er på plass inne i lokalet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nå kan Gaute Olsen og resten av gjengen på Maxi Miljø på Sjøvegan smått senke skuldrene. Det har den siste tiden pågått litt endringer inne i butikklokalet, og både nye varer og noe innredning er frisket opp. Blant annet har de fått inn et større parti med lyspærer, både LED og halogen i et bredt sortiment, batterier og litt annet småelektronikk. – Vi har fått en god del nytt inne på butikken. Mest lyspærer og småelektronikk, også har vi fått inn noen nye reoler med fastmonterte lysarmaturer. I tillegg har en av våre dyktige medarbeidere gjort en fantastisk jobb med å rydde i butikken, forteller daglig leder ved Maxi Miljø, Gaute Olsen til nettavisen.

Slik ser de nye reolene ut som nå er del av innredningen på Maxi Miljø. Batterier, lyspærer og småelektronikk er blant de nye varene som også er kommet i hyllene på butikken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN