Salangen-Nyheter

På årsmøtet i Salangen Arbeiderparti:

Myrmel valgt til leder

Maia Hoff (t.v) er ny nestleder og Jon Myrmel er ny leder for Salangen Arbeiderparti. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen Arbeiderparti hadde i forrige uke sitt årsmøte. Partiet starter allerede nå forberedelsene til kommunevalget i 2015 med valg av ny leder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen Arbeiderparti har i dag rundt 70 medlemmer, mens Salangen AUF har likeså godt medlemstall. Det var gode nyheter å starte årsmøtet med i Salangen Arbeiderparti i forrige uke. Men lokalpartiet vil bygge seg enda sterkere til kommunevalget i 2015. - Vi ser ut i fra medlemstallene at arbeiderbevegelsen i Salangen enda står sterkt!, sa Jon Myrmel på årsmøtet. En annen sak som er viktig for partiet er rekruttering. - Vi må holde rekrutteringen sterk. Jeg tror mange sitter på gjerdet og kanskje vil bytte partimedlemsskap i tiden som kommer, sa Lars- Georg Nordhus på møtet.

I Salangen Arbeiderparti holdes det på tradisjonene. Her synges "Internasjonalen" før årsmøtet avsluttes. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Fylle partiliste

Og sterke medlemmer med sterke stemmer trenger arbeiderbegvelsen i Salangen når de skal kjempe om ordførervervet valgdagen 2015. - Vi må få opp engasjementet i partiet. Vi har en liste på 19 kandidater som skal fylles før valget i 2015. Nominasjonskomiteen skal peke ut hvem som er vår ordførerkandidat, sa Eigil Rindstad på møtet. Det ble også foretatt valg på møtet, og et nytt styre så dagens lys. Under kan du se hvem somnå innehar de ulike vervene:

Leder:

Jon Myrmel

Nestleder:

Maia Hoff

Sekretær:

Irene Solvang

Kasserer:

Bodil Markussen (Innleid for å utføre regnskap)

Styremedlem:

Ingrid Frantzen

Styremedlem:

Terje Paulsen

Styremedlem:

Tor- Sigurd Larsen

Styremedlem fra AUF:

Malin Bredahl Woll

Samepolitisk kontakt:

Kim-Håkon Pedersen

Gruppeleder:

Eigil Rindstad