Salangen-Nyheter

Skolen er ferdig:

Nå blir det åpningsfest!

Ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind håper flest mulig møter opp til åpningen av den nye skolen på Ibestad.

HAMNVIK: I morgen torsdag 19.januar klokken 13:00 er det offisiell åpning av den nye skolen på Ibestad. Den nye skolen er topp moderne og ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind ønsker alle velkommen på åpningen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den nye skolen på Ibestad er en moderne og gjennomdigitalisert skole, i tillegg blir nå alle avdelinger samlet i ett og samme bygg, både bibliotek, kulturhus, svømmehall, gymsal og kantine under ett og samme tak. - Vi vil gjerne vise frem den nye skolen vår, og vi har invitert befolkningen til å komme på åpningen, sier en stolt ordfører av Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind.

En fremtidsrettet skole

Det er ingen tvil om at Ibestad kommune tenker fremover. Brustind forteller at dette er en ytterst fremtidsrettet skole. All undervisning vil foregå på tavle og storskjerm, samt at elevene også får pc å jobbe fra. Ordfører Brustind understreker at hele skolen er en godt gjennomført prosess, og håper at flest mulig møter opp ved den nye skolen torsdag, 19. januar klokken 13:00 får å være med på åpningen og være med på en åpen visning.