ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Årets TV-aksjon med Røde Kors:

Nå blir det fest på SAFA

Salangen Røde Kors ønsker alle velkommen til en hyggelig festkveld på SAFA 1. oktober, og ser fram til årets TV-aksjon. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: I forbindelse med årets TV-aksjon, skal Salangen Røde Kors ha en markeringdags 1.oktober, hvor de blant annet skal stå på stand utenfor Rema 1000 og Coop Extra, og arrangere en festkveld på SAFA.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Den årlige TV-aksjonen som arrangeres siste uken i oktober bringer fram mange ildsjeler som brenner for å hjelpe andre. Salangen Røde Kors er fulle av sånne mennesker, og de skal arrangere en markeringsdag for TV-aksjonen. May Eriksen i styret forteller til nettavisen at alt er planlagt for en hyggelig aften. - På lørdag 1. oktober skal vi ha stands i sentrum, ved Rema 1000 og Coop Extra hvor folk kan komme og høre om hva årets TV-aksjon går ut på. Vi skal også samme dag ha en hyggelig festkveld med underholdning og kos på SAFA, sier Eriksen til nettavisen. Hun legger til at all inntekt går uavkortet til årets TV-aksjon som i år er tildelt Røde Kors sitt arbeid. Salangen Røde Kors ønsker også flere frivillige bøsebærere fra Salangen som kan hjelpe til med innsamlingen i år.

Sosialt samvær

På SAFA fra og med kl. 17.00 kan alle giverglade salangsværinger ta en del av en hyggelig aften hvor det blant annet blir sang og musikk med Nils-Arne Sjøseth og hans to sønner og diktlesning av Gunnar Sæbø. Eriksen kan også legge til det blir loddsalg på kvelden. - Det blir som vanlig salg av kaffe og kaker, og ikke minst skal vi ha loddsalg med trekninger av flotte premier. Vi ønsker alle velkommen til et sosialt samvær med oss, sier Eriksen fornyød til nettavisen.

Årets aksjon

Den norgeskjente TV-aksjonen som bringer noe nytt inn i medialyset skal i år ha fokus på mennesker som trenger hjelp i krig- og konfliksområder. Der skal flere land få støtte og hjelp. Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Somalia, Myanmar, Honduras, El Salvador og Guatemala skal alle få forskjellig type hjelp som de nødig trenger. Noe av pengene skal også gå til å hjelpe til med integreringen og helsehjelpen av flykninger og asylsøkere i Norge.