Salangen-Nyheter

LHL, SAFA og Pensjonistforeningen:

Nå blir det Finnmarksktur

LHL Salangen i samarbeid med Salangen Pensjonistforening og SAFA inviterer til busstur til Finnmark i august. Påmeldingsfristen er 25. juni og det er plass til 49 personer. Nikolai Nordmo fra Salangen LHL Sammen med May Eriksen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: LHL Salangen i samarbeid med Salangen Pensjonistforening og SAFA inviterer til busstur til Finnmark i august. Påmeldingsfristen er 25. juni og det er plass til 49 personer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2019 kl 00:00

Turen går kystveien opp til Lakselv, videre inn til Karasjok og gjennom Karesuando via Kautokeino, ned til Skibotn før turen går hjem igjen, over 3 dager fra 20-22. august. Hele turen varer tre dager og i løpet av disse dagene vil man blant annet besøke Gildetunet på Kvænangsfjellet, Nordlys-katedralen, og Sametinget. Alt dette vil foregå i godt selskap med de andre deltakerne på turen. – Folk må bare melde seg på, vi har plass til 49 deltakere, og alt de trenger å ta med er kun det nødvendige, litt lommepenger og masse godt humør, oppfordrer Nicolai Nordmo.

Påmeldingsfristen er satt til den 25. juni og kan gjøres enten direkte til Nicolai Nordmo på telefon 908 53 770 OG Herulv Tunheim på telefon 909 75 593. Prisen på turen er 4100,- og inkluderer reise, to overnattinger, 3 middager, 2 frokoster, guiding i Alta og Karasjok.