Salangen-Nyheter

Maloneys Pub inviterer

Nå blir det irsk kveld!

Kjell Gundersen ved Maloneys Pub ser frem til lørdagen med irsk musikk på lokalpuben på Sjøvegan. ARKIVFOTO: TORBJØRN KOSMO

Kjell Gundersen ved Maloneys Pub ser frem til lørdagen med irsk musikk på lokalpuben på Sjøvegan. ARKIVFOTO: TORBJØRN KOSMO

Førstkommende lørdag 22.mai kan du få livemusikk med mat og drikke på Sjøvegans egen lokal pub, Maloneys Pub.

Publisert:

Annonse
Annonse

Trubadur med variert musikk

Mark D. Gregory er mannen som skal underholde gjester på lørdag. Han er kjent både i det norske og irske musikkmiljøet. Denne musikeren har spilt både gitar og fele med en rekke kjente og kjære artister i Norge og Irland.

Han kommer til Maloneys Pub med en blanding av blues, country, folk- og tradisjonell irsk musikk. Med andre ord: Perfekt for en kveld på pøbben!

Enda ledige plasser

Kjell Gundersen gleder seg enormt.

- Vi har 35 plasser inne med de restriksjonene som gjelder. Men om være er godt har vi plass til 45 stykker, sier Gundersen.

Skryt til kundene og håper på stort oppmøte

Gundersen ser virkelig fram til lørdag og håper at så mange som mulig kan komme.

- Jeg ønsker å benytte anledningen til å berømme gjestene våre. De er de beste kundene i verden. Salangsværingen er en drøm å selge øl til, sier Gundersen.

I arrangementet som er å finne på Facebook opplyses det om spiseplikt og vanlige smittevernregler. Maloneys Pub har åpent fra 18.00-23-00. Sjenkestopp kl.22.00.

Annonse