Salangen-Nyheter

Kommer med ett nytt eksemplar:

Nå blir det Snadder!

Næringsavisen Snadder kommer ut nå til julestria. Det er salangsværingen Bjørn Erik Jansen og Nordnorsk Kommunikasjon som lager avisen for Salangen Næringsforening.

Nordnorsk Kommunikasjon kommer også i år ut med Snadder- avisen som de produserer for Salangen Næringsforening. Den vil komme ut 1.desember og vil inneholdet det vanlige. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2020 kl 00:00

Det vil si de små Snadder-sakene, hva som foregår i næringslivet, åpningstider på butikkene nå i jula og hvordan det ligger an når det gjelder Covid-19 og restriksjonene rundt det. Det vil også skrives om de aktivitetene som vil være i forbindelse med julen i år.

Alle husstandene i Indre Sør-Troms, Lavangen, Gratangen, Ibestad, Bardu og Bjerkvik vil få ett eksemplar av denne avisen i postkassen.

- Det skal distribueres bredt over, forteller Bjørn Erik Jansen fra Nordnorsk Kommunikasjon til nettavisen.

Avisen har de holdt på med i flere år, og de som er klar over at denne avisen eksisterer vet at den kommer, mens de andre vil få en fin overraskelse i postkassen. Avisen er gratis og vil ligge i butikker også, så dersom man vil ha ett ekstra eksemplar er det mulig å ta med seg ett.

- Det jeg syns er veldig bra er at det i Salangen er et veldig oppegående næringsliv, avslutter utflyttet salangsværing Bjørn Erik Jansen.