Salangen-Nyheter

Besøker barnehage i Salangen og Lavangen

Nå blir det trylling for barna!

Tryllekunstner Stig Bjørnar Karlsen besøker Vasshaug barnehage og Lauvmakken barnehage denne uka. FOTO: PRIVAT

Tryllekunstner Stig Bjørnar Karlsen besøker både Vasshaug og Lauvmakken barnehager i Salangen og Lavangen onsdag i denne uka. Det blir magiske øyeblikk for ungene, skal vi tro Karlsen. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Tryllingen er det morsomste av det jeg gjør i jobb. Å tulle og tøyse med barn er svært givende, og når jeg merker hvor oppslukt de blir og hvor hjertelig de ler, så gir det meg en god følelse av å lykkes. Ungene er i stor grad med på forestillingen. Både ved at jeg erter dem opp til å reagere på det jeg sier og gjør, og at noen kommer frem og bidrar. Jeg har nettopp fylt 63 år, men føler meg yngre. Blant annet fordi jeg stadig møter glade barn på forestilling, sier Stig Bjørnar Karlsen til nettavisen.

Karlsen bor og er fra Fauske og startet med tryllingen i 1993, og hadde sin aller første opptreden to år etter. 

- Det tok seg opp og ble en stor geskjeft rundt 2007, da jeg ble selvstendig næringsdrivende og kunne bruke mye mer tid på både markedsføring og opptreden.  Jeg har eget firma, og kombinerer trylling med å være frilansjournalist, samt også å være verge for et titalls personer pluss et par andre ting, avslutter Stig Bjørnar Karlsen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse