Salangen-Nyheter

Har øvd i flere uker til helgas begivenhet:

Nå blir storband-aften med musikkforeninga!

Lørdag kveld er Salangen Musikkforening klar med storbandshow i Salangen kulturhus. De lover en helt fantastisk musikkopplevelse til publikum som kommer!.
 Foto: Svein Engmo

Lørdag kveld er Salangen Musikkforening klar med storbandshow i Salangen kulturhus. De lover en helt fantastisk musikkopplevelse til publikum som kommer!. Foto: Svein Engmo

De er kjent for å lage suksessrike konserter i bygda, musikantene i Salangen Musikkforening. Lørdag vil de nok en gang fylle kulturhuset i Salangen. Nå er det storband-toner som gjelder og det vil forhåpentligvis gi publikum en heidundrende musikkopplevelse

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

De har øvet og øvet i lengre tid, og forhåpentligvis vil alt sitte slik det skal førstkommende lørdag kveld. Da inviterer Salangen musikkforening til storbandaften i Salangen kulturhus.

Kjente låter

Musikantene i foreningen vil gi publikum en heidundrende musikkopplevelse med låter fra store helter som Frank Sinatra, James Brown og The Blues Brothers for å nevne noen.

- Med oss har vi også et flott band bestående av Tom Andersen på vokal og gitar, Tor Magnus Østvik på tangenter, Øyvind Nilsen på bass og Kjetil Christensen på slagverk. Her blir det gode muligheter for å ta seg en svingom!, sier Tonje Utmo i musikkforeningen til nettavisen.

Billettene er allerede lagt ut på nett og kan kjøpes via tjenesten hoopla.no. Billettene vil også selges i døra lørdag kveld fra kl. 19.00.

Slik ser plakaten til konserten ut.
 Foto: Hans Erik Børve

Slik ser plakaten til konserten ut. Foto: Hans Erik Børve

Annonse